Lomi Lomi massage

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi massage is een eeuwenoude massagetechniek die ontstaan is op Hawai.

De massage is gebaseerd op de filosofie van Harmonie en liefde.

 

Een zachte en luxueuze massage welke zich kenmerkt door de lange strijking over het gehele lichaam. Zo worden de voeten, het hoofd en alles daartussen weer met elkaar in verbinding gebracht. Een ritmische massage welke aanvoelt als een dans over het lichaam.

 

Tijdens een Lomi Lomi-behandeling wordt het lichaam van top tot teen gemasseerd met lange, sierlijke vloeiende bewegingen die wel eens vergeleken worden met de golven in de zee. Een aaneensluiting van herhalende vloeiende bewegingen waarbij elke beweging zijn eigen kracht en golflengte heeft. Hierdoor ontstaat en een ritmische massage die erg ontspannend werkt en energieblokkades op een natuurlijke manier opheft en de natuurlijke energiestroom van het lichaam stimuleert.

 

Bij de Lomi Lomi massage worden niet alleen de handen maar vooral ook het zachte gedeelte van de onderarmen gebruikt om brede lange bewegingen te maken. Hierbij wordt het lichaam niet in gedeeltes gemasseerd maar lopen de bewegingen soms ononderbroken door van het hoofd tot aan de tenen. Hierdoor wordt nog meer duidelijk dat het hele lichaam als één gezien dient te worden. (Holistische denkwijze)

 

De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning.