Bamboe massage

Bamboe Massage

Bamboe massage is zoals de naam al doet vermoeden een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van bamboe stokken van verschillende maten en diktes.

 

Bamboe is een natuurlijk materiaal en het helpt om de energie makkelijk te kunnen overdragen. De bamboe wordt gewoonlijk verwarmd zodat er een extra ontspannende werking is.

 

Door met de stokken een rollende beweging te maken is het mogelijk op een specifieke manier te masseren. Je kunt zowel heel gericht op een punt werken waardoor de massage een dieper effect heeft, maar ook is het mogelijk om lange brede banen in een keer te masseren waardoor er juist meer een ontspannende werking ontstaat. De massage is hierdoor zowel stimulerend als ontspannend. Door de massage zal de bloedsomloop verbeteren en kunnen en het zal helpen toxines af te voeren.

 

Ook bij deze massagevorm wordt er gebruik gemaakt van olie om de bamboe soepel over het lichaam te laten glijden. De kleding wordt bij deze massage niet aangehouden omdat er direct op de huid wordt gemasseerd.